Spaanse lessen in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een cursus Spaans in Amsterdam? Stage lopen in Colombia? Emigreren naar Uruguay? Een huis kopen in Spanje? Of vakantie vieren in Peru? Maar heb jij het gevoel dat je je niet altijd effectief kunt uitdrukken als jij wilt? Wil jij jouw schrijf- of spreekvaardigheid juist naar een hoger niveau brengen? Dan heeft Ramos Spaans de juiste cursus Spaans op maat in Amsterdam Oost voor jou. Als jij al vóór vertrek Spaanse lessen in Amsterdam volgt, leert spreken, of jouw Spaans verder verbetert, ga jij goed voorbereid en met een comfortabel gevoel op reis. Ramos Spaans in Amsterdam is het juiste adres voor taalcursussen Spaans op verschillende niveaus, verzorgd door ervaren gekwalificeerde native speakers.

Voordelen op een rij van de Spaanse lessen in Amsterdam:

Inhoud Spaanse lessen in Amsterdam

In ons cursusaanbod kun jij altijd een passende training Spaans vinden. Afhankelijk van jouw leerwens kun jij kiezen voor het leren van het Spaans in een groep of in een individuele training. Alle Ramos Spaanse-lessen in Amsterdam zijn gebaseerd op de Europese taalniveaus voor de moderne talen: Het ERK is de afkorting van Europees Referentiekader. Tevens maken wij ook gebruik van het Europees Taalportfolio (ETP).

Jouw docente

Ramos Spaans wordt geleid door Lucy Paola Ramos, geboren en getogen in Arequipa, Peru. Vele jaren werkte zij als reisleidster in de toeristenbranche. In die jaren reisde Lucy ook zelf veelvuldig door haar geliefde Latijns-Amerika en blijft zij naast haar werkzaamheden in Nederland in Latijns-Amerika als reisleidster werken tot op heden. In 1986 verhuisde Lucy Ramos naar Nederland en maakte zij de overstap naar het onderwijs. Inmiddels heeft Lucy ruim 21 jaar ervaring in het onderwijzen van de Spaanse taal en cultuur bij vele onderwijsinstellingen en bedrijven in zowel Nederland als in Duitsland. Leuk om te melden dat Lucy ook handgemaakte producten importeert uit Peru.

cursusspaansgroningenramosspaans

Voor wie

Wil je Spaans leren en daarvoor Spaanse lessen volgen in Amsterdam? Dan is deze taalcursus Spaans van Ramos Spaans geschikt. De cursus Spaans in Amsterdam is voor iedereen die op een interactieve manier de Spaanse taal en cultuur wilt ontdekken.

cursusspaansamsterdamramosspaans april

Intake

Voorafgand aan een cursus Spaans in Amsterdam bepalen wij jouw startniveau door middel van een individuele intake. Ook bespreken we dan het beoogde eindniveau met jou.

Resultaat

Alle lessen Spaans in Amsterdam zijn praktijkgericht. Jij kunt het geleerde dus direct gaan toepassen en benutten. Het resultaat is mede afhankelijk van het aantal uren thuisstudie dat jij kunt investeren.

cursusspaansamsterdamramosspaans april

DELE exams

 Onze cursussen Spaans in Amsterdam bieden gedegen voorbereiding op de DELE  exams. Dit zijn de officiële examens Spaans als vreemde taal die door het Spaanse Ministerie van Onderwijs worden afgenomen. In Nederland wordt dat twee keer per jaar gedaan door het Instituto Cervantes in Utrecht.

Wanneer starten de cursussen Spaans in Amsterdam?

Op 1 april aan de KNSM-Laan 93 in Amsterdam Centrum, Surinamekade

Schrijf je in  voor Spaanse lessen in Amsterdam!

Spaanse les is onze expertise. Voor aanvang van de cursus Spaans in Amsterdam heb je een persoonlijk gesprek met de cursusleidster om jouw startniveau te bepalen. Verbreed je horizon en schrijf je in voor de Spaanse lessen in Amsterdam.

Bel ons op telefoonnummer: 06-17753828 (’s avonds tussen 19:00 en 22:00 uur) of stuur ons een email: info@ramosspaans.nl

©Ramos Spaans over Spaanse lessen Amsterdam

 

engeland duitsland spanje nederlandse vlag

Ramos Spaans op linkedin

Ramosspaans op Twitter

Ramosspaans op Facebook

blogger

pinterest

logo cervantes

Ramos Spaans levert een bijdrage aan armoede bestrijding met name in Nederland, Peru en Bolivia.

Ervaring

"I took Spanish lessons with Ms Ramos for more than two years. She was the second teacher I had at Hanze University Groningen and straight away she started to help me improve my Spanish." lees meer...

"He tenido el placer de estudiar la lengua española durante dos años con la Señorita Ramos en la Universidad Hanze en Groningen. Gracias a su profesionalidad he adquirido un buen nivel y un buen manejo de la lengua, además no" lees meer...

"...haar sympathieke persoonlijkheid en passie voor haar moedertaal is erg aanstekelijk, wat je helpt om vooral door te zetten!" lees meer...

Cursus Spaans?

Snel, voordelig en Spaans leren wanneer het jou uitkomt?

Meld je aan!

TriplePro Online Marketing