Cursus Spaans B1 (gevorderden) in Groningen / Amsterdam

Vaardigheid om de belangrijkste punten uit een tekst over een algemeen bekend onderwerp te begrijpen en om zich te redden in situaties die te maken hebben met het dagelijkse leven.

Lesmethode

Deze cursus Spaans sluit aan op de cursus Spaans A2 en is bestemd voor iedereen die de vaardigheden beheerst die bij de voorgaande cursussen Spaans A1/A2 zijn behandeld. De tempo is hoog en de lesinstructie is in het Spaans. Tevens deze cursus helpt je doelgericht te werken aan het ontwikkelen van je interculturele competenties, zowel vóór als tijdens je bezoek aan het buitenland.

Na het afronden van dit niveau zal de deelnemer ertoe in staat zijn te spreken over: ervaringen en anekdotes in het verleden (pretérito perfecto, indefinido, imperfecto en pluscuamperfecto), de vrije tijd, de gezondheid, hypothetische situaties en adviezen (condicional), gevoelens en wensen (presente de subjuntivo, presente perfecto de subjuntivo), beschrijving van objecten, het karakter en persoonlijke relaties, hypothesen opstellen en de mening uitdrukken (indicativo en subjuntivo), klachten uiten.

In deze cursus worden vaardigheden geleerd waarmee men gesprekken kan voeren over familiezaken en andere onderwerpen. De cursisten worden bepaalde communicatieve strategieën aangeleerd die ze kunnen gebruiken wanneer er naar het verleden of de toekomst verwezen wordt. Daarnaast werkt de deelnemer aan het ontwikkelen van interculturele- en meer algemene competenties. Op deze manier wordt de leerling voorbereid om op een efficiënte manier deel te kunnen nemen aan de arbeidsmarkt in Spaanstalige landen.

ICT wordt ook ingezet om materiaal te zoeken op websites die betrekking hebben op de culturen en actualiteit van zowel Spanje als Latijns-Amerika voor gespreksopdrachten, schrijfopdrachten en presentaties.

 

Thema’s

Na afloop van de cursus ben jij in staat om:

 

Grammatica

Tijdens deze cursus leer jij:

Cultuur

 

Overige activiteiten

Met onze cursisten organiseren wij regelmatig leuke activiteiten, zoals tapas avonden, kookworkshops. Op zoek naar een taalmaatje? Dat kan bij ons met studenten uit Latijns-Amerikaanse landen via zoom.

Cursusduur en groepsgrootte

De cursus Spaans B1 (halfgevorderden) omvat 12 lessen van 1 ½ uur per les. Er wordt gewerkt met kleine groepen (max. 6 cursisten per groep via Skype of face-to-face).

Zelfstudie

Naast de lessen Spaans dien je rekening te houden met circa 2 tot 4 uur zelfstudie per week. De docente verstrekt persoonlijke feedback op het gemaakte huiswerk via e-mail.

Prijs

Het lesgeld bedraagt €270,- voor 12 lessen van 1 ½ uur per les (incl. 21% BTW, inschrijvingskosten en extra lesmateriaal). De prijs van het boek is €55,94 te koop via internet. Privélessen €40,- per uur.

Lestijden

Alle lestijden zijn van 18.00 tot 19.30 uur en van 19.30 tot 21.00 uur.

Startniveau

Voor aanvang van de cursus Spaans heb jij altijd een persoonlijk gesprek met de docente om jouw startniveau te bepalen.

Contact

Wil je vrijblijvend kennismaken, of meer informatie over ons aanbod? Vul dan rechtsboven het aanmeldformulier in, of bel ons op: 050 5421184 (vanuit Nederland) / 00 31 (0)50 5421184 (vanuit het buitenland).

Leslocatie

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van Spaanse lessen en rondreizen in Spanje en Zuid-Amerika op maat. Verbreed je horizon en neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking! Vul rechtsboven het aanmeldformulier in, of bel ons op: 050 5421184 (vanuit Nederland) / 00 31 (0)50 5421184 (vanuit het buitenland).

© Ramos Spaans over Spaanse lessen Groningen.

engeland duitsland spanje nederlandse vlag

Ramos Spaans op linkedin

Ramosspaans op Twitter

Ramosspaans op Facebook

blogger

pinterest

logo cervantes

Ramos Spaans levert een bijdrage aan armoede bestrijding met name in Nederland, Peru en Bolivia.

Ervaring

"I took Spanish lessons with Ms Ramos for more than two years. She was the second teacher I had at Hanze University Groningen and straight away she started to help me improve my Spanish." lees meer...

"He tenido el placer de estudiar la lengua española durante dos años con la Señorita Ramos en la Universidad Hanze en Groningen. Gracias a su profesionalidad he adquirido un buen nivel y un buen manejo de la lengua, además no" lees meer...

"...haar sympathieke persoonlijkheid en passie voor haar moedertaal is erg aanstekelijk, wat je helpt om vooral door te zetten!" lees meer...

Cursus Spaans?

Snel, voordelig en Spaans leren wanneer het jou uitkomt?

Meld je aan!

TriplePro Online Marketing