Cursussen Spaans Groningen / Spaanse lessen Groningen

Ben jij op zoek naar een cursus Spaans op maat  in Groningen voor jouw stage, werk, emigratie, rondreis? Heb je het gevoel dat jij je niet altijd zo effectief kunt uitdrukken als jij wilt? Wil jij jouw schrijf- of spreekvaardigheid juist naar een hoge niveau brengen? Dan heeft Ramos Spaans de juiste cursus voor jou. Als jij al vóór vertrek Spaanse lessen volgt en leert spreken, of jouw Spaans verder verbetert, ga jij goed voorbereid en met een comfortabel gevoel op reis.

Ramos Spaans helpt je om de taal die 500 miljoen mensen spreken. Spaans is de tweede meest gebruikte taal op het gebied van internationale communicatie en een officiële taal van de Verenigde Naties. Wist jij dat ook in de VS wordt er door ongeveer 1 op de 10 inwoners Spaans gesproken? Dit is daarom een grote markt. Naar verwachting gaan de Latijns-Amerikaanse landen een grote economische groei doormaken waardoor ze als internationale handelspartners van zeer groot belang zullen gaan worden.

Voordelen op een rij

Cursusaanbod

in ons cursusaanbod kun jij altijd een passende training Spaans vinden. Afhankelijk van jouw leerwens kun jij kiezen voor het leren van het Spaans in een groep of in een individuele training. Alle Ramos Spaans-lessen zijn gebaseerd op de Europese taalniveaus voor de moderne talen: A common European Framework of Reference (CEFR). Tevens maken wij ook gebruik van het Europees Taalportfolio (ETP).

Wat is de Common European Framework of Reference?

Wat is het Europees Taalportfolio?

Het Europees Taalportfolio bestaat uit een Taal Passpoort, een Taal Biografie en een Dossier: www.europeestaalportfolio.

De niveaus van het Europees Taalportfolio zijn ontleend aan het Europees Raamwerk (Common European Framework Levels = CEFR)

A1- en A2-niveau geven beginnersniveau aan

B1-en B2 niveau beschrijven een onafhankelijke gebruiker van de taal

C1- en C2-niveau betreffen gevorderde niveaus. C2-niveau staat gelijk aan een ‘native speaker’ niveau.

Taalexperts

In een taalcursus Spaans word jij getraind door enthousiaste en professionele native speakers. We gaan voor succesvolle communicatie, daarom komen ook culturele aspecten aan de orde. Deze zijn immers van belang om een taal te begrijpen en te leren.

Intake

Voorafgaand aan een cursus Spaans bepalen wij jouw startniveau door middel van een individuele intake. Ook bespreken we dan het beoogde eindniveau met jou.

Resultaat

Alle lessen Spaans zijn praktijkgericht. Jij kunt het geleerde dus direct gaan toepassen en benutten. Het resultaat is mede afhankelijk van het aantal uren thuisstudie dat jij kunt investeren.

DELE exams

Onze cursussen Spaans bieden een gedegen voorbereiding op de DELE exams. Dit zijn de officiële exams Spaans als vreemde taal die door het Spaanse Ministerie van Onderwijs worden afgenomen. In Nederland wordt dat twee keer per jaar gedaan door het Instituto Cervantes in Utrecht.

DELE is het enige diploma voor anderstaligen dat erkend wordt door de Spaanse Ministerie van Onderwijs.

Als je wilt studeren aan een Spaanstalige universiteit of wilt gaan werken in een Spaanssprekende omgeving is dit DELE-diploma van grote internationale waarde.

De DELE diploma’s worden wereldwijd erkend door particuliere ondernemingen, de kamers van koophandel en door zowel particuliere als openbare onderwijsinstellingen. Het is van belang om te benadrukken dat het DELE diploma vooral nuttig is voor het gebruik in het onderwijs en voor het vinden van werk.

Alle intensieve cursussen Spaans op maat van Ramos Spaans verhogen aanzienlijk je kans om te slagen voor het DELE exam.

Welkom bij Ramos Spaans als Spaans belangrijk is voor jouw succes!

engeland duitsland spanje nederlandse vlag

Ramos Spaans op linkedin

Ramosspaans op Twitter

Ramosspaans op Facebook

blogger

pinterest

logo cervantes

Ramos Spaans levert een bijdrage aan armoede bestrijding met name in Nederland, Peru en Bolivia.

Ervaring

"I took Spanish lessons with Ms Ramos for more than two years. She was the second teacher I had at Hanze University Groningen and straight away she started to help me improve my Spanish." lees meer...

"He tenido el placer de estudiar la lengua española durante dos años con la Señorita Ramos en la Universidad Hanze en Groningen. Gracias a su profesionalidad he adquirido un buen nivel y un buen manejo de la lengua, además no" lees meer...

"...haar sympathieke persoonlijkheid en passie voor haar moedertaal is erg aanstekelijk, wat je helpt om vooral door te zetten!" lees meer...

Cursus Spaans?

Snel, voordelig en Spaans leren wanneer het jou uitkomt?

Meld je aan!

TriplePro Online Marketing