Spaanse lessen in Amsterdam Oost

Spaanse lessen voor Gevorderd I-B1

Lesmethode:

Na het afronden van dit niveau zal de leerling ertoe in staat zijn te spreken over: ervaringen en anekdotes in het verleden (pretérito perfecto, indefinido, imperfecto en pluscuamperfecto), de vrije tijd, de gezondheid, hypothetische situaties en adviezen (condicional), gevoelens en wensen (presente de subjuntivo), beschrijving van objecten, het karakter en persoonlijke relaties, hypothesen opstellen en de mening uitdrukken (indicativo en subjuntivo), klachten uiten.

In deze cursus worden vaardigheden geleerd waarmee men gesprekken kan voeren over familiezaken. De cursisten worden bepaalde communicatieve strategieën aangeleerd die ze kunnen gebruiken wanneer er naar het verleden of de toekomst verwezen wordt. Men kan zowel algemene en eenvoudige literaire teksten lezen, als brieven en essays schrijven over onderwerpen die te maken hebben met het dagelijks leven.

ICT wordt ook ingezet om materiaal te zoeken op websites die betrekking hebben op de culturen en actualiteit van zowel Spanje als Latijns-Amerika voor gespreksopdrachten, schrijfopdrachten en presentatie’s.

Deze cursus sluit aan op de cursus Spaans A2 en is bestemd voor iedereen die de vaardigheden beheerst die bij de voorgaande cursussen A1/A2 zijn behandeld. De tempo is hoog en de lesinstructie is in het Spaans.

Aan het einde van deze cursus beschik jij over de volgende vaardigheden:

Cultuur:

Vaardigheden:

Overige activiteiten:

Cursusduur en groepsgrootte:

De cursus Spaans omvat 12 lessen van 1 ½ uur per les voor €270,- (max. 6 cursisten per groep)

Zelfstudie:

3 tot 6 uren per week. De correctie van jouw huiswerk is persoonlijk en wordt naar jou toe gestuurd via email.

Prijs:

Lesgeld €270,- voor 12 lessen van 1 ½ uur per les (incl. inschrijvingskosten, extra lesmateriaal en thee, excl. de boeken)

Lestijden:

Op 1 april beginnen alle lessen vanaf beginners:

Literatuur:

Meld je eerst bij ons aan voor een afspraak. Jij kunt ons bereiken via info@ramosspaans.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Jij zult volgens jouw wensen geadviseerd worden welke methode het beste bij jou past.

Leslocatie:

Spaanse les is onze expertise. Voor aanvang van de cursus Spaans in Amsterdam Oost heb jij een persoonlijk gesprek met de cursusleidster om jouw startniveau te bepalen. Verbreed je horizon en stuur ons een email voor een afspraak: info@ramossspaans.nl

© Ramos Spaans over Spaanse lessen Amsterdam Oost

 

engeland duitsland spanje nederlandse vlag

Ramos Spaans op linkedin

Ramosspaans op Twitter

Ramosspaans op Facebook

blogger

pinterest

logo cervantes

Ramos Spaans levert een bijdrage aan armoede bestrijding met name in Nederland, Peru en Bolivia.

Ervaring

"I took Spanish lessons with Ms Ramos for more than two years. She was the second teacher I had at Hanze University Groningen and straight away she started to help me improve my Spanish." lees meer...

"He tenido el placer de estudiar la lengua española durante dos años con la Señorita Ramos en la Universidad Hanze en Groningen. Gracias a su profesionalidad he adquirido un buen nivel y un buen manejo de la lengua, además no" lees meer...

"...haar sympathieke persoonlijkheid en passie voor haar moedertaal is erg aanstekelijk, wat je helpt om vooral door te zetten!" lees meer...

Cursus Spaans?

Snel, voordelig en Spaans leren wanneer het jou uitkomt?

Meld je aan!

TriplePro Online Marketing