Op zoek naar een cursus Spaans voor kinderen in Groningen? Welkom bij Ramos Spaans!

Wat zijn de voordelen van een meertalig? Kijk naar deze video:

Wilt u dat uw kind Spaanse lessen volgt in Groningen?

In veel landen wordt Spaans (als moedertaal) gesproken; waaronder in Spanje, Latijns Amerika, grote delen van de Verenigde Staten, Noord Afrika en zelf door aanzienlijke gemeenschappen in Brazilie, Belize, de Filipijnen, de westelijke Sahara en de Nederlandse Antillen. Na het volgen van Spaanse lessen spreekt uw kind een wereldtaal en kan gespreken voeren in het Spaans. Wilt u dat uw kind als ongeveer 500 miljoen mensen over de hele wereld Spaans spreekt? Laat u dan hem of haar de interactieve cursus Spaans voor kinderen van Ramos Spaans in Groningen volgen.

Inhoud Spaanse lessen in Groningen

Ramos Spaans werkt volgens de methode van het Europees Taal Portfolio (ETP). Uw kind begint allereerst met het aanmaken van zijn/haar eigen taalportfolio. Een ETP is een soort dagboek waarin hij of zij bijhoudt hoe zijn/haar voorderingen zijn met de cursus Spaans die hij/zij aan het leren is. Ook geeft uw kind aan wat de planning is voor de komende tijd (bijvoorbeeld voor het komende half jaar). Ga naar de site: www.europeestaalportfolio.nl en meld u uw kind aan als leerling basisonderwijs. Tijdens de Spaanse lessen leert uw kind doelgericht de Spaanse taal lezen, schrijven, spreken en verstaan. De lessen Spaans zijn communicatief gericht. Hij of zij leert de taal op een ongedwongen en speelse manier en aan de hand van zeer gevarieerd lesmateriaal (verhalen, liedjes, puzzels, spelletjes, dvd's, illustraties, kleurplaten, enz.) en uw kind ontdekt veel over de Spaanstalige cultuur en het leven in Spanje en Latijns Amerika.

De voordelen voor uw kind op een rijtje

De docente

Alle cursussen Spaans worden gegeven door Spaanstalige docenten met ervaring in het lesgeven aan kinderen en met goede kennis van het Nederlands.

Voor wie?

Voor kinderen vanaf  10  jaar oud die op een interactieve en speelse manier de Spaanse taal en cultuur willen ontdekken.

Schrijft u uw kind in voor Spaanse lessen voor kinderen in Groningen

Spaanse lessen is onze expertise. Voor aanvang van de cursus Spaans heeft u en uw kind een persoonlijk gesprek met de cursusleidster om het startniveau te bepalen.

Leslocatie: Menkemaheerd 31, Beijum Zuid in Groningen.

Neem vandaag nog contact met Ramos Spaans op: Vul het aanmeld formulier rechtsboven in!.

 

 

engeland duitsland spanje nederlandse vlag

Ramos Spaans op linkedin

Ramosspaans op Twitter

Ramosspaans op Facebook

blogger

pinterest

logo cervantes

Ramos Spaans levert een bijdrage aan armoede bestrijding met name in Nederland, Peru en Bolivia.

Ervaring

"I took Spanish lessons with Ms Ramos for more than two years. She was the second teacher I had at Hanze University Groningen and straight away she started to help me improve my Spanish." lees meer...

"He tenido el placer de estudiar la lengua española durante dos años con la Señorita Ramos en la Universidad Hanze en Groningen. Gracias a su profesionalidad he adquirido un buen nivel y un buen manejo de la lengua, además no" lees meer...

"...haar sympathieke persoonlijkheid en passie voor haar moedertaal is erg aanstekelijk, wat je helpt om vooral door te zetten!" lees meer...

Cursus Spaans?

Snel, voordelig en Spaans leren wanneer het jou uitkomt?

Meld je aan!

TriplePro Online Marketing