Leren door spelen en interactie

Het leren van een tweede taal aan kinderen op een speelse manier is onze missie. Gekwalificeerde, ervaren, moedertaalsprekende leerkrachten bieden een unieke ervaring door ons "play' n - speak" methode toe te passen. Kinderen leren de nieuwe taal door een mix van muziek, verhalen, spelletjes en handwerk. Geef uw kinderen een goede start door het leren van het Spaans!

Wat zijn de voordelen voor uw kind?

Hoe jonger uw kind, hoe beter het is om een taal te leren. In de periode vanaf de geboorte tot adolescentie zijn de hersenen erop gericht om een taal op een natuurlijke manier te leren.

Jonge kinderen kunnen zich daarom een tweede taal snel aanleren. De hersenen van jonge kinderen zijn namelijk nog volop in ontwikkeling. Naarmate we ouder worden veranderen onze hersenen en wordt het moeilijker om een tweede taal te leren. Ons eigen taalsysteem maakt het moeilijker om een nieuwe taal te leren. Dus hoe jonger uw kind begint, hoe makkelijker het is om een tweede taal vloeiend te leren spreken. Een tweede taal wordt beter ontwikkeld wanneer kinderen jong beginnen dan wanneer ze al ouder zijn.

Naast de bovenstaande voordelen, draagt het leren van een tweede taal op verschillende manieren bij aan de ontwikkeling van uw kind:

Vijf goede redenen om te leren met Ramos Spaans

Ervaring en expertise

Ramos Spaans heeft 18 jaar ervaring in het onderwijzen van het Spaans aan leerlingen van verschillende leeftijden in zowel Nederland als Duitsland.

Een gestructureede en professionele benadering

Het lesprogramma waar we mee werken is opgesteld door ervaren taalkundigen. Het programma wordt afgestemd op leeftijd en ervaring van de leerlingen.

Onze "play' n - speak" methode zorgt voor een interactieve, stimulerende leeromgeving. Spelletjes, liedjes, verhalen vertellen en rollenspellen maken deel uit van ons lesprogramma en sluiten aan op de ontwikkeling van het kind.

Onze leerkrachten

We werken met gekwalificeerde en ervaren leerkrachten (moedertaalsprekenden), daarnaast zij ze ook enthousiast en creatief om uw kind inspirerende en dynamische lessen te kunnen bieden.

Onze leerkrachten hebben niet alleen didactische kennis, maar bezitten ook kennis ten aanzien van de verschillende culturen en tradities. We werken met moedertaalsprekers en daarom leert uw kind de goede uitspraak en ook de liedjes ven spelletjes uit andere culturen.

Teamwork en flexibiliteit

In samenwerking met de leerkrachten op de basisschool van uw kind, kunnen de Spaanse lessen afgestemd worden op de lessen van de basisschool. Op deze manier wordt de nieuw taal in verschillende contexten aan uw kind aangeboden.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

engeland duitsland spanje nederlandse vlag

Ramos Spaans op linkedin

Ramosspaans op Twitter

Ramosspaans op Facebook

blogger

pinterest

logo cervantes

Ramos Spaans levert een bijdrage aan armoede bestrijding met name in Nederland, Peru en Bolivia.

Ervaring

"I took Spanish lessons with Ms Ramos for more than two years. She was the second teacher I had at Hanze University Groningen and straight away she started to help me improve my Spanish." lees meer...

"He tenido el placer de estudiar la lengua española durante dos años con la Señorita Ramos en la Universidad Hanze en Groningen. Gracias a su profesionalidad he adquirido un buen nivel y un buen manejo de la lengua, además no" lees meer...

"...haar sympathieke persoonlijkheid en passie voor haar moedertaal is erg aanstekelijk, wat je helpt om vooral door te zetten!" lees meer...

Cursus Spaans?

Snel, voordelig en Spaans leren wanneer het jou uitkomt?

Meld je aan!

TriplePro Online Marketing