Cursus Medisch Spaans via Skype + stage, vrijwilligerswerk bij een kinderziekenhuis in Arequipa, Peru

Deze cursus is specifiek bedoeld voor medische professionals, verplegend personeel, geneeskunde studenten en anderen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Daarnaast biedt de cursus een algemeen overzicht van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse gezondheidszorg.

cursusmedischspaanspazholandesaaqp

Om stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen heb je Spaans niveau B2 nodig

Spaans A1/B2 wat beheers je?

Kan de hoofdgedachte van een ingewikkelde tekst begrijpen, zowel over concrete als over abstracte onderwerpen, met inbegrip van technische besprekingen in het eigen vakgebied. Kan zo vloeiend en spontaan reageren dat een normale uitwisseling met moedertaalsprekers mogelijk is zonder dat dit voor een van de partijen inspanning met zich meebrengt. Kan duidelijke, gedetailleerde tekst produceren over een breed scala van onderwerpen; kan een standpunt over een actuele kwestie uiteenzetten en daarbij ingaan op de voor- en nadelen van diverse opties.

Periode rondreis en vrijwilligerswerk:

Van 1 maart tot 30 oktober 2023

Docente Spaans, reisleidster in Zuid-Amerika, ondernemer in Nederland:

Lucy Ramos uit Arequipa, Peru, eigenaar van Ramos Spaans in Groningen / Amsterdam

Prijs van de cursussen Spaans A1/B2:

€1.080,00

Prijs van de boeken:

€53,50 en het andere boek €35,00

Leeftijd voor de vrijwilligers

23 +

Prijs rondreis en vrijwilligerswerk in Peru

€2.800,- p.p.

 

Arequipa, Peru waar je stage kunt lopen of vrijwilligerswerk kunt doen

cursusspaansgroningenwwwramosspaansnlarequipa

Gelegen op 2325 meter boven zeeniveau en omringd door drie vulkanen: Misti, Chachani en Pichu Pichu ligt de witte stad waar het altijd lente is.

Op 15 augustus 1540 werd deze koloniale, rijke stad gesticht door Spanjaarden. Dat is de reden dat men er tot op de dag van vandaag duidelijk de Spaanse taal spreekt. Daardoor is de stad zeer geschikt voor het toepassen van jouw kennis van het Spaans. De centrale ligging nodigt uit om er wat langer te blijven en veel toeristen zien de stad als een geschikte uitvalsbasis voor excursies en reisjes naar binnenlandse trekpleisters als:

Maar ook de landen Chili en Bolivia liggen niet ver van “De Witte Stad”. De binnenstad is in het jaar 2000 door de Unesco op de wereld erfgoedlijst geplaatst vanwege de koloniale architectuur. De Plaza de Armas wordt als één van de mooiste van Peru bevonden, de kathedraal en de talrijke koloniale gebouwen sieren het plein.

Als jij interesse hebt in stage te lopen of vrijwilligerswerk te gaan doen in Arequipa, Ramos Spaans, kunt je in contact brengen met een kinderkliniek, gastgezinnen en reisbureaus aldaar.

Je kunt o.a. denken aan de volgende mogelijkheden:

Ramos Spaans helpt je graag verder!

 

Schrijf je in!

©Ramos Spaans over cursussen Spaans in Groningen en rondreizen in Zuid-Amerika

engeland duitsland spanje nederlandse vlag

Ramos Spaans op linkedin

Ramosspaans op Twitter

Ramosspaans op Facebook

blogger

pinterest

logo cervantes

Ramos Spaans levert een bijdrage aan armoede bestrijding met name in Nederland, Peru en Bolivia.

Ervaring

"I took Spanish lessons with Ms Ramos for more than two years. She was the second teacher I had at Hanze University Groningen and straight away she started to help me improve my Spanish." lees meer...

"He tenido el placer de estudiar la lengua española durante dos años con la Señorita Ramos en la Universidad Hanze en Groningen. Gracias a su profesionalidad he adquirido un buen nivel y un buen manejo de la lengua, además no" lees meer...

"...haar sympathieke persoonlijkheid en passie voor haar moedertaal is erg aanstekelijk, wat je helpt om vooral door te zetten!" lees meer...

Cursus Spaans?

Snel, voordelig en Spaans leren wanneer het jou uitkomt?

Meld je aan!

TriplePro Online Marketing